Какво е WordSnack?

word snack , kak se instalira, instalirane na word snack

Какво е Word Snack?

Word Snack е мобилно приложение за всички андроид и ios устройства и е достъпен от целият свят.Word Snack е изцяло безплатна за вашите устройства.Трябва просто да влезите в Google Play Store и да изтеглите приложението Word Snack. Word Snack е игра на думи, дори може да се каже като пъзел. Ще ви помогнем с отговорите, думите за всяко ниво.Но да обесня ,че не на всички устройства нивата съвпадат но , ако търсите в нашият сайт ще успеете да намерите вашите отгови.

Word Snack може да се каже ,че е много проста и вълнуваща игра, в която трябва да съответствате на буквите, за да формулирате думи. Всяко ниво има група от различни букви, с които ще оформите думи. Можете да намерите играта в Google Play и Apple Store.

Играта предлага безплатни ежедневни бонуси.И вие ще се опитате да ги съберете колкото можете.Това е проста, но пристрастяваща игра. 1000 нива и над 2000 думи, с които можете да подобрите речника си и да се развиете още от сега милиони хора се пристрастиха вече и всички търсят отговорите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.